18.12.2019

«Машина часу»: акція від UKRSIBBANK для купівлі та продажу валюти за кращим курсом НБУ за три дні

Майже 1 мільйон гривень UKRSIBBANK BNP Paribas Group повернув існуючим та новим клієнтам — юридичним особам — експортерам та імпортерам ринку середнього та малого бізнесу за вересень-жовтень акції «Машина часу».

Винагорода виплачувалась за умовами акції у якості різниці між обмінним курсом UKRSIBBANK та кращим для клієнтів курсом НБУ за три дні. При цьому об’єм суми покупки чи продажів валюти учасниками склав за ці два місяці більш ніж 11 млн дол. Максимальна сума виплати становила

0,15 грн за 1 одиницю
валюти. Оскільки акція триває до кінця року, банк здійснюватиме виплати як в місяці відкриття, так і додатково протягом 90 днів з дати відкриття/активації рахунку.

«Підприємці, представники середнього та малого бізнесу завжди перебувають у активному пошуку джерел фінансування свого власної справи. Адже нове вливання коштів можна порівняти з киснем для циркуляції кровоносної системи як бізнесу, так і економіки країни в цілому, – зауважив Костянтин Лежнін, Заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — UKRSIBBANK створює сприятливі умови для розвитку та конкурентоспроможності підприємців. Ми дієво підтримуємо потенційних і існуючих клієнтів СМБ сегменту, надаючи вигідні умови кредитування з найнижчою відсотковою ставкою на ринку, створюємо різноманітні акційні пропозиції та надаємо якісну інформаційну підтримку».

Завдяки вигідним умовам акції «Машина часу» UKRSIBBANK залучив більш ніж 400 нових клієнтів – юридичних осіб – експортерів та імпортерів ринку середнього та малого бізнесу. Такі дані банк надає за два місяці 2019: вересень та жовтень.

Акція «Машина часу» триває з 2 вересня 2019 року по 31 січня 2020 року.

Щоб взяти участь у акції нові клієнти мають відкрити поточний рахунок в USD/EUR на тарифному плані «Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту СМБ». Діючі клієнти (не мають бізнес-рахунки в USD/EUR або по ним не було операцій з 01.01.2019) також мають виконати ці умови або поновити свої фінансові операції за таким рахунком в USD/EUR, а також подати заяву в довільній формі на участь в акції. Крім того, за умовами акції «Машина Часу» UKRSIBBANK

додає +3%
до базової ставки вкладу в гривнях «Активні гроші СМБ» терміном на 6 місяців.

Деталі акції за посиланням.

Поділитися сторінкою: