14.12.2020

1200 клієнтів UKRSIBBANK взяли участь у ТENNIS OPEN DAYS

Понад 1200 клієнтів UKRSIBBANK BNP Paribas взяли участь у ТENNIS OPEN DAYS, приємно та корисно провели час зі своїми родинами, друзями та партнерами на кращих тенісних кортах Києва, Одеси, Дніпра, Харкова та Львова.

Щонеділі протягом жовтня та листопада UKRSIBBANK проводив ТENNIS OPEN DAYS, щоб клієнти банку разом із друзями, родиною, партнерами могли насолодитися спортом, влаштувати свої турніри, позайматися з тренером, або ж просто зіграти матч-другий на кортах. Все це: і корти, і послуги тренера були абсолютно безкоштовними для клієнтів банку. Щоб взяти участь у ТENNIS OPEN DAYS, клієнти мали лише зареєструвалися на сайті банку my.ukrsibbank.com, обрати зручний їм час і день та запросити своїх партнерів по грі. Загалом у ТENNIS OPEN DAYS взяли участь понад 3000 людей.

Це вже другі TENNIS OPEN DAYS, які проводить для своїх клієнтів UKRSIBBANK. Торік більше 1500 людей зіграли на кращих кортах різних міст.

«Вже більше 45 років BNP Paribas — головний акціонер UKRSIBBANK підтримує теніc, поділяючи цінності цього елегантного виду спорту: чесні правила гри та прагнення до високих результатів, – розповідає Яніна Ольховська, директор з питань комунікацій, КСВ та залученості UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — Ми раді розділити нашу пристрасть до тенісу разом з нашими клієнтами. Саме тому ми запровадили ТENNIS OPEN DAYS, щоб подарувати своїм клієнтам захопливі враження у компанії друзів на кортах, які ми із задоволенням надали на знак нашої спільної прихильності до тенісу. І вже зараз ми плануємо організацію ТENNIS OPEN DAYS 2021».

Нагадаємо, цього року банк запропонував клієнтам платіжну картку Sport Card, яка надає 5% кешбеку за всі покупки у спортивних магазинах та спортклубах.

Для довідки:
Група BNP Paribas до складу якої входить UKRSIBBANK, підтримує теніс з 1973 року та є партнером усіх найважливіших тенісних змагань: ROLAND GARROS, Billie Jean King Cup, BNP Paribas Masters, Monte Carlo Rolex Masters, Internazionali BNL d’Italia, BNP Paribas Open at Indian Wells, та низки аматорських змагань. Відносини між BNP Paribas та світом великого тенісу є прикладом однієї з найтриваліших прихильностей у історії спорту.

Поділитися сторінкою: