27.05.2015

УкрСиббанк піднявся на 13 позицій в рейтингу провідних банків України

25 травня «Фінансовий клуб» спільно з Незалежною асоціацією банків України представив підсумки найбільш авторитетного банківського дослідження на українському ринку — «50 провідних банків України». За результатами дослідження УкрСиббанк BNP Paribas Group був відзначений одразу в 16 номінаціях.

У загальному рейтингу провідних банків країни на основі прозорої методології УкрСиббанк посів 4 місце, зробивши рекордний стрибок з 17 місця у минулорічній версії рейтингу.

Крім того, УкрСиббанк Private Banking посів почесне друге місце на ринку. Друге місце банк зайняв і в номінації «Кращий овердрафт».

Також варто відзначити, що до топ-3 фінансових директорів і корпоративних банкірів увійшли Анна Самаріна і Жан-Люк Дегель відповідно. А Костянтин Лежнін замкнув п’ятірку провідних роздрібних банкірів України.

«Результати цього рейтингу, зокрема кількість наших номінацій, говорить про рівень професіоналізму команди УкрСиббанку, з якою я маю честь працювати, — сказав Філіп Дюмель, радник голови правління з питань стратегічного менеджменту УкрСиббанку BNP Paribas Group. Крім того, УкрСиббанк сьогодні має класичну бізнес-модель BNP Paribas Group, яка передбачає якість і стабільність. Ми ніколи не ставили собі за мету стати лідерами ринку в кожному бізнес-напрямку, однак наші клієнти знають нас як надійний і відкритий банк, якому можна вірити і не сумніватися в якості банківського обслуговування. І приємно усвідомлювати, що ця якість не залишилася непоміченою з боку експертів».

Також УкрСиббанк прогнозовано увійшов до переліків кращих у таких номінаціях:

  • Кредит готівкою
  • Автокредит
  • Інтернет-банкінг
  • Обслуговування фізичних осіб у відділеннях
  • Зарплатні проекти

Автори рейтингу також відзначили, що за кількістю відкритих рахунків фізосіб УкрСиббанк входить до трійки лідерів. Крім того, банк пропонував найкращу кредитну ставку малому та середньому бізнесу в 2014 році.

Поділитися сторінкою: