07.07.2017

UKRSIBBANK відкрив нове відділення для ІТ-фахівців

4 липня UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив у Києві спеціалізоване на обслуговуванні ІТ-фахівців сучасне відділення, розташоване за адресою бульвар Вацлава Гавела, 6.

Нове відділення поєднує високий європейський рівень банківського сервісу, сучасні технології та якісну фінансову експертизу. Адже співробітники цього відділення розуміються саме на потребах IT-фахівців, а тому роблять банківське обслуговування представників цього сектору комфортним і зручним.

IT-сектор в Україні дуже перспективний і фактично щодня зростає. Наразі він забезпечує 4% ВВП країни та посідає третє місце серед орієнтованих на експорт індустрій. «У своїй щоденній практиці UKRSIBBANK BNP Paribas Group намагається відповідати потребам своїх клієнтів. Сьогодні ми обслуговуємо 30% українських IT-компаній, 16 тис. IT-фахівців. Це суттєва частка. Тому наше завдання запропонувати «бітознавцям» відповідний якісний сервіс, надавати найкращі продукти та послуги», — зазначив Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group Філіп Дюмель.

Для UKRSIBBANK, як частини однієї з найбільших у світі міжнародних фінансових груп BNP Paribas, важливо обслуговувати клієнтів у кращих європейських традиціях. Для більшої зручності відділення розташоване у середовищі ІТ-фахівців — поруч з офісами ІТ-компаній. Ми прагнемо, щоб, заходячи до UKRSIBBANK, клієнти відчували атмосферу групи у цілому. Наразі сучасні відділення можна зустріти у Франції, Італії, Туреччині, США та інших країнах світу, де працює група. А це 74 країни у різних точках світу. До речі, про значущість нового відділення говорить факт, що на відкритті у Києві був присутній Стефан Декран, голова Міжнародного роздрібного бізнесу BNP Paribas Group.

«Наша мета — допомагати клієнтам рухатися уперед для досягнення все більшого успіху, — продовжив Філіп Дюмель — UKRSIBBАNK постійно прагне створити сприятливе середовище для збільшення вітчизняних стартапів. Наразі, банк проводить по всій Україні конкурс стартапів «Час відростити ріг» з головним призом $10 000». Найкращі проекти вже відібрані у Києві, Черкасах, Дніпрі, Миколаєві, Запоріжжі. Незабаром «пошуки єдинорога» відбудуться у Львові, Одесі, Харкові, Івано-Франківську, Вінниці. І найголовніше це фінал, який відбудеться у серпні у Києві. Стартап переможець отримає $10 000 від UKRSIBBАNK на розвиток свого проекту.

Поділитися сторінкою: