11.04.2017

«Янголи у долинах» UKRSIBBANK

В UKRSIBBANK пройде виставка фотографій Тьєррі Мальфатто.

З 11 квітня протягом місяця у київському відділенні UKRSIBBANK BNP Paribas Group за адресою вулиця Володимирська, 47 проходитиме виставка фотографій Тьєррі Мальфатто «Янголи у долинах». Виставка відбудеться у рамках фестивалю «Французька весна в Україні», партнером якої вже 11 років виступає банк. Крім того, частину виставки можна буде побачити у вестибюлі метро «Золоті ворота».

«Для нашого відділення це вже добра традиція бути майданчиком для культурного діалогу. UKRSIBBANK — банк позитивних змін — є частиною міжнародної групи BNP Paribas з французьким корінням і у своїй роботі ми орієнтуємося на якісне фінансове обслуговування та європейські культурні цінності. В основі концепції нашого сервісу задоволення клієнтів. Це люди, які цінують сучасні технологій, свій час і комфорт. Протягом місяця усі гості нашого відділення: будь-то постійні клієнти, чи ті, хто просто завітав до нас на виставку, зможуть опинитися у центрі французької культури», — розповів Костянтин Лежнін, заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

«Янголи у долинах» — це серія фоторобіт квітів у природному середовищі — ботанічних садах. Макро-зйомкою митець привертає увагу до квітки як такої та дозволяє відкрити невідомий світ краси та складності. Окрім естетичної привабливості, художник фокусується на тендітності та ефемерності природи та постаті людини «нескінченно далекої від розуміння крайнощів». Головна мета робіт Тьєррі Мальфатто відобразити красу і позитив у кожній речі.

Поділитися сторінкою: