Інвестиційні дайджести

UKRSIBBANK BNP Paribas Group забезпечує клієнтів інформаційною підтримкою у сфері інвестицій у вигляді щотижневого інвестиційний дайджесту. За допомогою «Інвестиційного дайджесту» UKRSIBBANK планує на регулярній основі кожного тижня надавати ексклюзивну та якісну інформацію щодо актуальних інвестиційних можливостей збереження і примноження капіталу, які існують у світі.

Інвестиційний дайджест

Щотижневий інформаційно-аналітичний звіт дозволить знайомитися із найважливішими подіями та тенденціями у фінансовому світі, що впливатимуть на вартість інвестиційних активів та рішень.

Крім того, для підвищення рівня обізнаності клієнтів UKRSIBBANK у співпраці з First Kyiv Investment Club забезпечить організацію ознайомчих та освітніх вебінарів, де обговорюватимуться можливості використання сучасних інструментів ефективного інвестування.

  • Структура інвестиційного дайджесту

    • Авторська аналітика провідного експерта у сфері інвестицій;

    • Ексклюзивні ідеї для інвестування на основі багаторічного практичного досвіду

  • Переваги інвестиційного дайджесту

    • лаконічний виклад інформації, комфортний формат та зручність

    • різноплановість контенту: від новин до аналітичної інформації про актуальні інвестиційні пропозиції;

    • унікальність цільової аудиторії читачів – виключно для преміальних клієнтів банку.

Чому варто бути читачем інвестиційного дайджесту?

  • Коротко та стисло про головне

  • Обгрунтована експертна думка

  • Ідеї для інвестиційних рішень

Про нашого експерта

Іван Компан – фінансист, засновник First Kyiv Investment Club, викладач Единбургської бізнес-школи. Спеціаліст у сфері фінансів із 25-річним стажем, міжнародний консультант у сфері корпоративних фінансів.

Як зазначає Іван Компан, протягом останнього сторіччя інвестиції в американський ринок акцій дозволили отримати дохід орієнтовно більше 10% річних у доларах США. Це максимальний показник дохідності, з яким у довгостроковій перспективі не може зрівнятися жоден клас активів у світі. Що нам заважає скористатися такою можливістю? Здебільшого відсутність знань та інформації, адже всі технічні можливості вже давно у переліку послуг нашого банку.

Щиро сподіваємося, що наші інвестиційні дайджести та вебінари допоможуть вам відкрити для себе нові прибуткові інструменти та можливості для довгострокового інвестування.

Шановні читачі інвестиційного дайджесту, UKRSIBBANK аналізує, наскільки дайджест корисний для клієнтів у прийнятті інвестиційних рішень і чи доступно та зрузуміло викладена інформація. Тому просимо Вас пройти коротке опитування.

    (у форматі 380 ХХ ХХХ ХХХХ)


    де 1- абсолютно не згоден, 5 - згоден



    Дякуємо!
    Наш експерт з інвестиційних рішень зателефонує вам у робочий час з 9:00 до 18:00
    * Обовʼязкові поля для заповнення.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Поділитися сторінкою: